Skip to content
Inici arrow Serveis veterinaris

ImageRevisions anuals i vacunacions
 Es necessari realitzar com a minim una revisió anual de salut al nostre animal de companyia (gos i gat) per a garantir el seu benestar y poder detectar precoçment possibles enfermetats.
A la nostra clínica prepararem una pauta vacunal individualitzada per al seu cadell segons la seva raça, edad de la primera visita,entorn ... i ens encarregarem de recordar-li puntualment i durant  tota la vida del seu animal quan és necessari fer les revacunacions quan sigui adult.

Identificació amb microxip
 Segons estableix el Real Decreto 328/1998 de Desembre, és obligatoria la identificació dels animals de companyia amb un sistema homologat.

ImageMedicina Interna
 Identificació i tractament de les patologies que afecten als sistemes digestiu,respiratori,urinari, endocrí, hemàtic entre d'altres...
 Posem especial interès en la medicina preventiva i per això recomenem els controls geriàtrics als pacients majors de 9 anys i les profilaxis dentals per mantenir unes genives i dents sanes.

Dermatologia
 Un dels problemes més freqüents de les nostres mascotes son les dermatitis d'origen al.lèrgic i per això a la clínica podem identificar a què és  alèrgic el nostre gos i fabricar unes vacunes (hiposensibilització) per controlar els picors.

ImageOftalmologia

ImageTraumatologia
Diagnòstic, tractament i cirurgia especialitzada de processos osteoarticulars i musculars.

ImageEtologia i educació
Classes de cadells “puppy class”, son sessions on el teu cadell es reuneix amb d'altres de la mateixa edad i un veterinari etòleg (especialista en el comportament animal), durant una hora, per aconseguir tres objectius: socialitzar, educar i prevenir problemes de comportament.
Visites d'etologia per a detectar i tractar els problemes de comportament del nostre gos o gat.

Diagnòstic per imatge: radiologia,ECG i ecografia

Diagnòstic laboratorial

Cirurgia

 

Veterinaris


Recuperar contrasenya?

Serveis externs

Urgències 24 h
Residències

Galeria de fotos


Clientes
Charlotte

Perdidos
Taca

Clientes
Nano